Author
Topic: Szavazás  (Read 14486 times)

Peso

 • Senior member
 • 185 hu
  • http://godclan.hu
Re: Szavazás
#15 2016-07-03 05:40:46
nincs kedvem végigolvasni ezt a sok faszságot, hederi első hozzászólása felénél megálltam.
szerintem ti félre értitek ezt az egész fórumon való jr írás koncepciót.
1: ez a szar arra lett kitalálva hogy ne a szerveren baszogassanak mindenkit azzal, hogy "xy, ki a godnak a vezére?";"beveszel a klánba?";"tgf van?" és a hasonló kreténségek amik annak idején mentek a szervereken állandóan.
2: ezzel lehet szűrni a retardáltakat, ha nem képes valaki követni a mintát az már alapból minusznak kéne lennie hogy ne kerüljenek a klánban szellemileg teljesen nulla emberek+akit nem ismerünk a szerverekről nagyjából tisztában legyünk hogy hol játszott, milyen klánokban volt stb stb (szerintetek mi a kurva isten faszáért kéne ezeket odaírni? hogy tudjuk hogy egy kenzy aki évek óta a kurva godon játszik milyen klánokban volt? mindenki tudja bazdmeg)
3: nem tudom hogy ez az egész jogosztás hogy megy, trial tagoknak kurvára nem kéne hogy akármilyen joguk legyen(ha egyáltalán van nekik) EZÉRT TRIALOK. ez az a pont ahol "teszteljük" hogy egyáltalán meg van-e benne ami kell a klánba, tényleg elég jól játszik-e, aktív-e, megbízható-e és társai. ha ez mind megvan akkor lesz tényleges klántag, ekkor merül fel először az a kérdés hogy na, akkor kapjon admin jogokat. vagy akár még trial korában kap egy sima moderator jogot hogy tud-e azzal bánni

Az eredeti ötletnek pedig jelen pillanatban van értelme, ha úgy működne ez a trágya geci ahogy ki lett találva(ahogy fent leírtam) akkor nem lenne értelme ennek a threadnek.
Annak, hogy a godba kit vesznek be és kit nem SENKINEK nincs semmi köze csak a god tagoknak, továbbmegyek: ahhoz is csak a godosoknak van köze hogy ki milyen jogokat kap.
Nyilván az utóbbihoz meg kéne teremteni azt a stabil adminmagot akik nem teljesen inkompetensek és nem kickelgetnek, banolgatnak, muteolgatnak blowolgatnak és társai össze vissza mint a helpless kretének

félre ne értsetek, a jelentkezős threadekhez azért szólhat mindenki hozzá és nem csak godosok, hogy leírja a véleményét egy-egy játékossal kapcsolatban, ne azt hogy "+" meg "-"

hederi amúgy belőled egészen emberinek mondható képződmény lett az évek alatt


edit: viselkedjetek már amúgy cigányok, faszomért banolgattok össze vissza
Last Edit: 2016-07-03 05:46:12 by Peso
Nem.

Hardy

 • Nolifer
 • 152 hu
Re: Szavazás
#16 2016-07-03 07:52:11
Hát de ha kéri a bannt. :( Túl csábító!

DMNK’

 • Nolifer
 • 163 hu
 • DD Leader
Re: Szavazás
#17 2016-07-03 08:35:18
Okk.

E1

 • Wannabe
 • 18 rs
 • Cancer.
Re: Szavazás
#18 2016-07-03 10:30:07
Előszöris kezdjük úgy, hogy senki haragját (aka sau) nem akartam magamra üszíteni.
Másodjára pedig összessen csak 1x írtam rád irc-n ezzel az üggyel, ezt is úgy veszed mintha már hónapok óta nyaggatnálak.
Nem sértődök meg hogy Nexonnak adtál moterátort, mivel ő meg is érdemli.Én közelsem  arra céloztam, hogy én kapjak arra ~jogot~, hogy hozzábirjak szólni a godba jelentkezők írására.

Sausage

 • Nolifer
 • 265 hu
Re: Szavazás
#19 2016-07-03 12:28:56
1.) Én nem haragszom, csak utálom mikor valami alapból faszságra kell értelmes választ küldeni, hogy megértsd milyen hülyeség. Konkrétan ilyenkor az ember azt érezheti,, hogy csak az idejét vesztegeti. 2.) Figyelj én arra akartam célozni, hogy egy az, hogy admint tarhálni nem szokás, a másik pedig, hogy enyhén hataloméhesnek tűnsz tőle amit kurvára nem kedvelek.

Na most már szerintem gecire túltárgyaltuk ezt.

 

Designed by Surge