nincs kedvem végigolvasni ezt a sok faszságot, hederi első hozzászólása felénél megálltam.
szerintem ti félre értitek ezt az egész fórumon való jr írás koncepciót.
1: ez a szar arra lett kitalálva hogy ne a szerveren baszogassanak mindenkit azzal, hogy "xy, ki a godnak a vezére?";"beveszel a klánba?";"tgf van?" és a hasonló kreténségek amik annak idején mentek a szervereken állandóan.
2: ezzel lehet szűrni a retardáltakat, ha nem képes valaki követni a mintát az már alapból minusznak kéne lennie hogy ne kerüljenek a klánban szellemileg teljesen nulla emberek+akit nem ismerünk a szerverekről nagyjából tisztában legyünk hogy hol játszott, milyen klánokban volt stb stb (szerintetek mi a kurva isten faszáért kéne ezeket odaírni? hogy tudjuk hogy egy kenzy aki évek óta a kurva godon játszik milyen klánokban volt? mindenki tudja bazdmeg)
3: nem tudom hogy ez az egész jogosztás hogy megy, trial tagoknak kurvára nem kéne hogy akármilyen joguk legyen(ha egyáltalán van nekik) EZÉRT TRIALOK. ez az a pont ahol "teszteljük" hogy egyáltalán meg van-e benne ami kell a klánba, tényleg elég jól játszik-e, aktív-e, megbízható-e és társai. ha ez mind megvan akkor lesz tényleges klántag, ekkor merül fel először az a kérdés hogy na, akkor kapjon admin jogokat. vagy akár még trial korában kap egy sima moderator jogot hogy tud-e azzal bánni
Az eredeti ötletnek pedig jelen pillanatban van értelme, ha úgy működne ez a trágya geci ahogy ki lett találva(ahogy fent leírtam) akkor nem lenne értelme ennek a threadnek.
Annak, hogy a godba kit vesznek be és kit nem SENKINEK nincs semmi köze csak a god tagoknak, továbbmegyek: ahhoz is csak a godosoknak van köze hogy ki milyen jogokat kap.
Nyilván az utóbbihoz meg kéne teremteni azt a stabil adminmagot akik nem teljesen inkompetensek és nem kickelgetnek, banolgatnak, muteolgatnak blowolgatnak és társai össze vissza mint a helpless kretének
félre ne értsetek, a jelentkezős threadekhez azért szólhat mindenki hozzá és nem csak godosok, hogy leírja a véleményét egy-egy játékossal kapcsolatban, ne azt hogy "+" meg "-"
hederi amúgy belőled egészen emberinek mondható képződmény lett az évek alatt
edit: viselkedjetek már amúgy cigányok, faszomért banolgattok össze vissza