tudjuk mik: másfél éve ugyanaz, nincs 5 map amin végig tud menni a team. Az ellenfél mapjairól már nem is beszélve.
Az okokat is mind tudják akik több ideje itt vannak. Azt is láttátok, milyen szépen lehet szopni gyakorlás nélkül waron.
Rég elmondtam mit kéne csinálni, kell fix 5 map. Azért lenne jr-nél a tesztelés is, hogy ezeket tudják az újonnan bevett playerek. Emellett war előtt kb 1 hetetek lenne megtanulni az ellenfél mapjait, amire a tagok nagy része úgyis lusta lenne. Hunterről nem is ejtenék szót.
A legnagyobb gond, hogy a "jobb" magyar DM-eseknek nulla motivációja van. Úgy meg nehéz bármit is elérni.
Aki belépet szerintem tisztában van vele hogy egy közösségbe igen is kell áldozatot hozni, akár milyen furcsa is.
"Mindenkinek van félórája" ugye Para?
Komolyra fordítva a szót, én is dolgozom nekem is vannak dolgaim, még is tudok időt fektetni rá. Szóval ez "rendezvény" meg is mutathatja, hogy igazából kikre is lehet számítani, és ki díszszar a clanban.
Kell egy normális közösség, és lehet kovácsolni is, ehhez pedig ez az első lépés hogy amortizálni kell azokat akik szarnak az egészre.
(ilyen komolynak még nem is láttatok hee XD)