Author
Topic: JR, Manson  (Read 8499 times)

Manson

• Wannabe
  • 20 hu
  • Manson
JR, Manson
2015-11-03 22:11:04
Játékban használt nevem: [GP]Manson

Előző neveim: -

A serialom: F06DA111B8B12919B66698C70B4CCB43

Születési idő: 2000 10. 30.

Lakóhely: Hajdúböszörmény

Játék kezdésének éve: 2011

Előző klánjaim: ~|TsT|~, [GP] (saját klánom)

Ebben vagyok jó (DD vagy DM): DD

Itt játszom, játszottam: [S8] MTA DD, Hungarian DD server, Magyar DD szerver, GoD clan

Beszélt nyelvek: Magyar, Angol

Skype cím: -

Mapok amiken jó vagyok: Dirty Derby, Zaya Training, Cross S15, Cross Xl, Cross XL Remix, Mountain Derby, Mountain Derby Cheetah, ezek a leglényegesebb mapok.

Miért szeretnék tag lenni: Mert, nem vagyok egy klánugró, 2011 óta mindig klánban voltam a [GP]-ben ami saját alapítású klánom, amit nemrégiben meg is csináltam a GoD-on is. Ugyan, csak 2 hete csináltam meg, máris a 20. helyen vagyunk, gyorsan fejlődünk! Szeretném a GoD klán DD részlegét erősíteni, CW-kre tudnék menni, ha időm van, napi 10-14 órát fent vagyok. Szeretnék olyan klánt, aminek értelme van, szeretnék függni a klántól, akár szerveren, akár CW-n. A legtöbb parancsot tudom, mivel voltam már admin, DD szervereken. Hétköznap nem tudok fent lenni ugyan a késői iskolavégzés miatt, de igyekszem a legjobbra ha fent vagyok!

Miért kellene bevennünk:
Pár dolgot már ecseteltem fentebb. Járnék CW-kre, fenntartanám a maximális rendet a szerveren. DD-n nem a profik, de nem a kezdők és normál tehetségű játékosok közé sorolnám magam. Inkább a normál -és a profi közt vagyok valahol, de semmiképpen sem vagyok még profi. Ha van időm, sokat gyakorlok. Nagyon aktív vagyok és egyszerűen megimádtam a szervert, új DD szerver keresgélés közben bukkantam a GoD-ra és az eddigi DD szervereket amiken játszottam, messze túlszárnyalja! Elhatároztam, hogy a DM-et is gyakorolgatni fogom, hogy minél több mindenben legyek hasznotokra CW-ken illetve a klánban!

Egyéb információk: A Debreceni Diószegi Sámuel Baptista Szakközép és Szakiskolába járok, járműfényező szakra. Átlag jegyeim 4-5. Szeretek olvasni, DD-zni, DayZ-zni, ha jó idő van elmegyek biciklizni. Imádom a természetet! Még valami az MTA-val kapcsolatban: Jelenleg öcsém volt karakterét húzom, 2-es szintű volt, mikor nekem adta, ő nem játszik a szerveren. Azért az ő (most már az én) karakterét húzom, mert úgy gondoltam, ha neki van egy fölösleges, magamnak nem kell sajátot csinálni. :P

Üdv!
Last Edit: 2015-11-04 21:13:12 by Manson
It's a paradox !

Menta

• Nolifer
  • 101 ch
Re: Manson
#1 2015-11-03 22:14:39
Nagyon jó ötleteket mondasz,szerintem be leszel véve!

Manson

• Wannabe
  • 20 hu
  • Manson
Re: Manson
#2 2015-11-03 22:16:20
Remélem, ez nem szarkazmus volt :P
It's a paradox !

SiMo/\/

• Moderator
  • 274 hu
  • bitch