Author
Topic: Jelentkezés őszinte módon.  (Read 11990 times)

nagy123

• Active
  • 44 hu
Jelentkezés őszinte módon.
2015-03-06 16:46:33
                              Sziasztok!
Én nagy123 vagyok, 13 éves 7. osztályos tanuló..Bevallom a tanulás nem a legerősebb tulajdonságom, de azért a Kémiát szeretem. Megütöm a hármas szintet, de azért ettől még kedves, normális, ember szerető férfi nemű élőlény vagyok, ki a Föld bolygóról érkezett közétek. Szeretem a sportot, ezek közül kedvencem a Karate és a Kosárlabda. Már másfél éve Karatézok, és a kosárlabda sem a gyengeségem. Fő célom a hibáim kijavítása, és a precíz munka, valamint hogy egy csöppet türelmesebb legyek. Ezen kívül 2001 Június 22-én születtem Nyíregyházán. Jelenlegi lakhelyem Balkány, Nyíregyháza melletti város, Szabolcs megyében. 2010-ben kezdtem a játékot, közben egy fél év kihagyással. Naponta általában 1-2 órát játszok, de mostanában kicsit inaktív vagyok, és szeretném az életemet jobb útra/irányba terelgetni, de ezután visszaáll minden a rendes menetre. Elsőnek Play szervereken voltam másfél évig, de aztán rátaláltam a közösségre, és 2011 Június eleje kötül kezdtem el intenzíven játszani a GoD szerverein. Sok mindent átéltem, és még azelőtt játszottam, mielőtt Paranoid feljött elsőre.(Pontosan nem tudom leírni a nevét. Bocsi :/ ) Első találkozás kicsit viccesen sült el, mert mikor feljött, megkérdezte tőlem hogy admin vagyok-e. Akkoriban még Panda is játszott , a moderátor klánnal, az -mT|-vel. Jelenleg Angol nyelvet tanulok, de magyarul is beszélek :) Előző nevem volt egy pár, #-David* , -Qu3eN. , GalaxyMan , és többre nem emlékszem. Elő klánjaim is voltak, ezek közé tartozik a -LoD// , a [GoD] amire a legbüszkébb vagyok, és többre nem emlékszem. DM-ben vagyok jó.

Érdeklődési köreim közé tartozik:
Szeretek a levegőn lenni, Focizni, haverokkal szórakozni, csajozni(Már miért is ne), családommal lenni, állatokkal foglalkozni, szeretem az MTA-t és a Minecraftot.

Szégyellni valóim/rossz tulajdonságaim:
Néha türelmetlen vagyok egy kissé, ha olyan napom van, akkor hamar fel tudnak idegelni az emberek. És egyik legnagyobb dolog ami miatt majd el süllyedek, hogy hamis névvel szerettem volna bekerülni GoD-ba. :( Szerettem volna MrToy névvel, Dubst3p névvel, és többre nem emlékszem.(Fent az előző neveimhez nem írtam oda, mert úgy gondolom, hogy elég nagy szégyen.)

Egyéb
Skype nevem: zsdav0906
Ezt a jelentkezést szerintem őszintébben nem írhattam volna, mindent elmondtam ami szerintem fontos, és ezután a kedves vezetőségen, és persze nem utolsó sorban a tagokon is múlik a csatlakozásom ehhez  a kitűnő teljesítményű csapathoz.

Köszönöm hogy elolvastad, jó böngészést továbbra is!
(Ha valamit kihagytam jelezzetek :) )
                                                          U.i.: Elnézést a helyesírási hibákért ha van! :)
Last Edit: 2015-03-06 16:49:29 by nagy123
Gladiators of Darkness Forever!

Peso

• Senior member
  • 185 hu
    • http://godclan.hu
Re: Jelentkezés őszinte módon.
#1 2015-03-06 17:38:02

Szégyellni valóim/rossz tulajdonságaim:
És egyik legnagyobb dolog ami miatt majd el süllyedek, hogy hamis névvel szerettem volna bekerülni GoD-ba. :( Szerettem volna MrToy névvel, Dubst3p névvel, és többre nem emlékszem.

TOP KEK
Nem.

Mettyu

• Nolifer
  • 720 hu
  • Anyád
#2 2015-03-06 18:20:19
Te voltál GoDos?

#LiGhT

• Active
  • 34 hu
#3 2015-03-06 20:00:48
Korodhoz képest elég szép JR-t írtál.

Disaster

• DM member
  • 70 hu
#4 2015-03-06 21:20:07
Megütöm a hármas szintet, de azért ettől még kedves, normális, ember szerető férfi nemű élőlény vagyok
mi az összefüggés?

@light: hiába ír regényt ha ilyen értelmetlenek a mondatok

PaRaNoID

• Nolifer
  • 241 hu
#5 2015-03-07 12:30:11
Én nem emlékszem rá, de szép kis JR :)

nagy123

• Active
  • 44 hu
#6 2015-03-07 14:10:37
Köszönöm :) És voltam GoD-os.. 2014.07.23-án vett be Paranoid, és 2014.08.21-én Neveztek ki próbaidős tagról teljes jogú taggá.. Sajnálatos módon 2014.11.02-én elhagytam a klánt , inaktivitás miatt. :)

iDaveeY

• DM member
  • 315 hu
  • Yea its me bitches
#7 2015-03-10 02:25:50
ha nektek ez egy szép jr akkor komoly gondok vannak a fejetekben :D

1. átláthatatlan
2. olvashatatlan színezés
3. értelmetlen mondatok
4. a fogalmazási készség teljes hiánya
5. oda-vissza ugrálás az információk közt
6. ellentmondások (13 éves - férfi)

hirtelen ennyi maradt meg a fejemben és képtelen vagyok mégegyszer elolvasni.. : - )

NOPE

ZeKK

• DM member
  • 106 hu
#8 2015-03-10 11:00:35
ha nektek ez egy szép jr akkor komoly gondok vannak a fejetekben :D

1. átláthatatlan
2. olvashatatlan színezés
3. értelmetlen mondatok
4. a fogalmazási készség teljes hiánya
5. oda-vissza ugrálás az információk közt
6. ellentmondások (13 éves - férfi)

hirtelen ennyi maradt meg a fejemben és képtelen vagyok mégegyszer elolvasni.. : - )

NOPE

Dévi tudjuk, hogy te 13éves korodban költő voltál. :D De ennyi idősen én azt sem tudtam leírni, hogy malyom.. Ahhoz képest meg egész szépen összerakta. Sok ember negyed ennyit sem ír.. Számomra azért megnyerő! +1

nagy123

• Active
  • 44 hu
#9 2015-03-10 13:40:04
Szeretem a nyelvtant  ;D

ZeKK

• DM member
  • 106 hu
#10 2015-03-10 13:51:45
Szeretem a nyelvtant  ;D
Szeretem mikor nyalogatják közbe a golyóm :D

nagy123

• Active
  • 44 hu
#11 2015-03-10 14:27:17
:D

ZsoXa

• Nolifer
  • 240 hu
#12 2015-03-16 19:52:36
Örülök ennek a jelentkezésnek tényleg, de így "őszintén" válaszolva sajnos dm skillben nem vagy annyira jó, public adminnak pedig most nincs hely a clanban mivel elég sokan vagyunk.
Azért fel a fejjel  ;)

Designed by Surge