Author
Topic: racer jelentkezése a csapatba  (Read 9688 times)

Racer

• Geek
  • 94 hu
racer jelentkezése a csapatba
2015-11-07 19:33:33
Játékban használt nevem:racer

Előző neveim:racer only and one  8)

A serialom:0E2CE4FC4E703894C473CF5B85806A

Születési idő: 2003.01.25

Lakóhely: Márianosztra (Pest megye;vidék)

Játék kezdésének éve: 2013

Előző klánjaim: sR Többire nem emlékszem, remélem nem nagy gond :)

Ebben vagyok jó: (DD vagy DM): DM DD-t tanulom

Itt játszom, játszottam: GoD DM/DD

Beszélt nyelvek: Magyar, Angol

Skype cím: jaczenko.benci

Mapok amiken jó vagyok: Xir0z v4 - The odyssey, BliZard v2 - Tropical resolution nem nagyon szeretném az összeset leírni. Remélem ez se nagy baj

Miért szeretnék tag lenni:Szeretnék egy jó csapathoz csatlakozni és hát a tagok is szimpatikusak nekem. Tudom hogy az elmúlt 1 évbe nem nagyon sok cw je volt a GoD-nak, de ha cw lenne remélem, hogy tudok segíteni benne.

Miért kellene bevennünk: Szerintem elég jófej vagyok. El lehet velem beszélgetni régóta a GoD a kedvenc csapatom és nagyon régóta itt nyomom. Játék tudásom nem tudom, hogy milyen ezt rátok bízom. :)

Egyéb információk: Szabadidőmben focizok és gépezek a tanulás mellett. Nagyon sok időt nem tudok játszani mivel tanulok és szeretnék elérni valamit. Napi kb 3 óra gép. 1,5 óra MTA és 1,5 óra CS:GO. Nagyjából ennyi lenne az én jelentkezésem remélem hogy elnyerte a tetszésetek avagy még fel is vesztek de amint említettem ezt rátok bízom. Sziasztok!

exa

• Nolifer
  • 464 hu
Re: racer jelentkezése a csapatba
#1 2015-11-07 21:06:41
ránk bízod? köszi tesó azt hittem majd az ffsek döntik el, hogy lehetsz-e godos.

Amúgy nem támogatlak, így is neked tanulnod kell mert valami akarsz lenni.
Keveset vagy fent sőt ma még én is voltam fent a szerveren és nem láttalak.

Mettyu

• Nolifer
  • 720 hu
  • Anyád
#2 2015-11-07 23:12:28
Nem ismerlek amúgy, de felvilágosítalak, hogy 250 cw-t játszott a klán ebben az évben eddig. Sajnálom, de nem jutottál tovább az élő showba

ZsoXa

• Nolifer
  • 240 hu
#3 2015-11-08 01:14:23
Na jó emellett nem tudok elmenni, pedig próbáltam nem írni semmit :D SOZ
Lássuk miről is lenne szó:
"Születési idő: 2003.01.25"
"Játék kezdésének éve: 2013"
"nagyon régóta itt nyomom"
"Napi kb 3 óra gép. 1,5 óra MTA"

Na szóval akkor most milyen régóta is tolod itt? Én személy szerint úgy 2015-ig felnézegettem arra a bizonyos DM szerverre de téged soha nem láttalak. Sebaj engedjük el.
Adjuk hozzá azt, hogy másfél órát tudsz / vagy hajlandó foglalkozni ezzel a számunkra oly kedves játékkal. Kérdésem: mi a faszom dolgod van 12 évesen?
Ferrari is megmondja neked, másfél óra napi mta az lófasz!

Ide képzeld el Yoda barátunk leghíresebb monológját amit Try-os múltamra való tekintettel inkább nem másolok be. (Tudom, hogy az utolsó résznél 3 voltál, de hátha tudod ki az a Yoda)

Delete the game bro!

Peso

• Senior member
  • 185 hu
    • http://godclan.hu
#4 2015-11-08 02:10:19
Na jó emellett nem tudok elmenni, pedig próbáltam nem írni semmit :D SOZ
Lássuk miről is lenne szó:
"Születési idő: 2003.01.25"
"Játék kezdésének éve: 2013"
"nagyon régóta itt nyomom"
"Napi kb 3 óra gép. 1,5 óra MTA"

Na szóval akkor most milyen régóta is tolod itt? Én személy szerint úgy 2015-ig felnézegettem arra a bizonyos DM szerverre de téged soha nem láttalak. Sebaj engedjük el.
Adjuk hozzá azt, hogy másfél órát tudsz / vagy hajlandó foglalkozni ezzel a számunkra oly kedves játékkal. Kérdésem: mi a faszom dolgod van 12 évesen?
Ferrari is megmondja neked, másfél óra napi mta az lófasz!

Ide képzeld el Yoda barátunk leghíresebb monológját amit Try-os múltamra való tekintettel inkább nem másolok be. (Tudom, hogy az utolsó résznél 3 voltál, de hátha tudod ki az a Yoda)

Delete the game bro!

[Try]Yoda?
Nem.

Designed by Surge